Locatie

Onze school ligt in een rustige, groene woonwijk ten westen van het centrum van Schagen: Waldervaart. De school maakt deel uit van een groter complex met meerdere scholen, een sportzaal, een wijkcentrum en een winkelcentrum.

We beschikken over twee schoolpleinen en naast de school is een parkje met voetbaldoeltjes en een basketbalpleintje: voldoende ruimte en mogelijkheden voor de kinderen om lekker te kunnen spelen – voor, tijdens en na schooltijd.

De kinderen werken in goed ingerichte klaslokalen. We hebben een eigen speelzaal voor de kleintjes; de groteren gaan voor de gymles naar de sportzaal. Ons Middelpunt is een echte multifunctionele ruimte die wordt gebruikt voor toneel- en muziekvoorstellingen, handvaardigheid, overblijven, zelfstandig werken, vergaderingen, thema-avonden, enz.